logo

facebook

Сряда, 05 Ноември 2014 00:00

ПроСайн обяви подписаните с Kornit и PolyPrint споразумения

ПроСайн обяви подписаните с Kornit и PolyPrint споразумения за дистрибуция на DTG принтерите на двете фирми за територията на България.

 

 

 

 

Kornit

Принтери за директен печат на текстил отговарящи на всякакви нужди. 

Kornit Digital предлага DTG /Direct-To-Garment или директно върху текстил/ бизнес решение. То може да бъде, както за стартов бизнес, така и за масова продукция и разработен бизнес.
Независимо дали клиентите са развити в директния печат фирми с дигитални технологии или сито-печат, дали в момента навлизат в тeзи пазари или просто планират такава стъпка, Kornit Digital има работещо решение за техните нужди.

 

Правилният избор

Всички DTG принтери на Kornit са произведени от висококачествени материали и компоненти, които биват подлагани на тежки тестове. С най-напредналата технология, ценово ефективен работен процес познати на пазара, и възможна денонощна експлоатация, Kornit DTG принтерите са оптималното решение за бизнеса търсещ оборот и високи печалби.

С диапазон на брой отпечатъци на час от 40 до 300 бр. /за бял текстил/ при различните модели Kornit са недостижими от останалите принтери в съответните класове.

 

Texjet

 Polyprint Texjet са едни от най- надеждните и лесни за управление DTG принтери познати на пазара.

 Идеално решение за фирми търсещи нисък разход на мастило и за поддръжка, а същевременно и професионален отпечатък.

 Комбинацията от хардуер, софтуер и мастила, разработени и произведени в ЕС съгласно изискванията за качество, прави печата лесен, бърз и печеливш.

 TEXJET печата 30-40 бели и 12-15 тъмни тениски в час при висококачествен режим на печат.

 Системата на затворена циркулация на бялото мастило го поддържа свежо и чисто от прах, не се изпарява и намалява разходите за мастило и поддръжка.

 Печатници, малки магазини за тениски и спортно облекло, интернет магазини, производители на текстилни продукти в  46 страни на 5 континента работят с TEXJET.

 

 

Ние в ПроСайн сме убедени, че взаимоотношенията ни с клиентите и производителите, професионализма на нашите служители и отличните качества на предлаганите от Kornit и Polyprint машини ще помогнат за увеличаването на пазарния им дял в България.

 

В началото на 2015-а година в София ще се проведат дни на отворените врати, в рамките на които ще бъдат демонстрирани възможностите на машините и ще бъдат предложени бизнес решения за клиенти насочващи се към този вид печат.

 

Желаещите да бъдат включени в информационния бюлетин за събитието могат да изпратят заявка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., на Facebook страницата ни /достатъчно е да харесате страницата/ или на телефон: 0886 89 55 50