logo

facebook

МОНОМЕРНИ ФОЛИА

Фолио за солвентен печат GLP

AVERY MPI 3026 бяло мат за фасади

Фолио за солвентен печат JT 5122/5124 P - 100µ сиво лепило

Фолио мат за солвентен печат JT 5822 P - 100µ прозрачно лепило

Мономерно фолио за солвентен печат PV 828/829/899