logo

facebook

ROLAND TrueVIS SG2 серия

ШИРОКОФОРМАТЕН

64 in, 54 in и 30 in

ПРИНТЕР/КЪТЕР

БЪДЕЩЕТО НА ТВОЯ БИЗНЕС ЗАПОЧВА ТУК

 

TrueVIS SG2-640 (ширина на медията 1625 мм/ 64 in)

TrueVIS SG2-540 (ширина на медията 1371 мм/ 54 in) 

TrueVIS SG2-300 (ширина на медията 762 мм/ 30 in)

Инвестирането в интегриран TrueVIS SG2 принтер / кътер  има разумен бизнес смисъл. Бърза , лесна за настройка и интуитивна работа, тази машина  осигурява впечатляваща възвръщаемост на инвестицията от първия ден. Интегрира се лесно във вашия съществуващ работен процес и помещения, без да е необходимо да инвестирате в допълнително пространство и да не са необходими специализирани електрически връзки или адаптации.

С впечатляващото съотношение цена / производителност, SG намалява времето, необходимо за изплащане на вашата инвестиция. Плюс това, устройствата на Roland винаги се знае, че поддържат стойността си във времето, а отличното качество на сглобяване означава, че можете да разчитате на своя SG както сега така и в следващите години.

Бързите скорости на сушене Ви позволяват да печатате, след това да ламинирате само след по-малко от 6 часа (*) за истински монтаж в същия ден, с гарантиране на качествена продукция и надеждна инсталация.

* Тестове, са извършени на медии Avery Dennison ™ MPI Range. Когато използвате тези медии, отпечатаните изображения, направени с мастило TR2, могат да бъдат ламинирани след 6-часов период, когато ролките или изображенията са правилно вентилирани и свободно навити.

Clipboard01

Повече информация ще намерите  на ROLAND TrueVIS SG2  или се обърнете към нашите специалисти.

 

Изпрати запитване

Име: *

Email: *

Тема: *

Запитване:


Видео