logo

facebook

ROLAND EJ-640 DECO

Нов модел EJ-640 DECO, принтер, който използва екологично мастило на водна основа и е разработен за пазара на печат за интериорен дизайн.

EJ-640 DECO може да се използва за създаване на различни приложения като персонализирани тапети, абажури, щори, плакати, изложбена графика и реклама на открито.

Новото оборудване използва мастила на водна основа с високо съдържание на пигмент, съвместими с широк спектър от медии, включително промазани, без промазка, PVC free, както и стандартни тапети.

С мастилата на EJ-640 DECO се постигат плътни, устойчиви на светлина и влага разпечатки. Мастилата са бързо съхнещи, което предлага печат, довършителни работи и монтаж в един ден. В допълнение, Roland DG заяви, че потребителите ще се възползват от до 50% икономия на разходи за мастила в сравнение с подобни принтерни системи, като латексовите например.

Основни характеристики на новия EJ-640 DECO са екологичните ползи от използването на мастила на водна основа като огромен плюс за потребителите, докато принтерът е в състояние да работи всички медии на пазара.

Изпрати запитване

Име: *

Email: *

Тема: *

Запитване: