logo

facebook

Лазерни гравири GCC

 

Лазерният гравир на GCC LaserPro T500 е специално разработен за да изпълни вашите нужди за рязане и гравиране в една машина с висока производителност и превъзходно качество.

 

 

 

Открийте новия диамант от GCC, машина за лазерно гравиране LaserPro S400. Tова, което прави този лазер различен е, че наследява всички предимства от водещия Spirit Hybrid плюс включва по-бързи скорости на обработка от 140ips, иновативен панел със сензорен екран, удобен за потребителя интерфейс и модерен здрав дизайн.

 

 

 E200 е настолна машина за лазерно гравиране от професионален клас на GCC, съдържаща разширени функции с удобен за потребителя дизайн. E200 осигурява лесен работен процес и е в състояние бързо да изпълнява различни процедури за обработка. 

 

Високопроизводителни лазери с CO2 лазерна тръба (RECI) за гравиране и рязане с работна маса 635 x 458 милиметра DC серво мотори.

MG380 Hybrid e оборудван с двe лазерни тръби една за изключително качество на гравиране и друга за икономично рязане на дебели материали.

Високопроизводителни лазери с CO2 лазерна тръба (RECI) за гравиране и рязане с работна маса 960 x 610 милиметра DC серво моториAASII система за откриване на пасер марки и рязане по контур!

Възползвайте се от технологията за рязане на серията GCC LaserPro X - проектирана и конструирана за професионална употреба. Снабден с лесни за използване функции, GCC LaserPro X500III предлага високо качествен продукт както по отношение на издръжливост и приложение. Моделът X500III съчетава възможност за рязане и гравиране и дава на потребителите производствена гъвкавост.

Лазерен гравир с работна маса 458 х 305 милиметра и DC серво мотори вакуум маса и автофокус.